9 händelser från New York-resan

Med facit i hand var mina 6 dagar i New York mer innehållsrika än jag någonsin kunnat ana...

1. Vi höll på att missa planet på Arlanda - när två personer har helt olika relationer till tid skapas äventyr...åtminstonde för en person. I detta fall fick jag mer eller mindre panik och trodde vi skulle missa planet. Den klump av oro som fanns i min mage utanför säkerthetskontrollen skulle jag betala dyrt för att slippa känna igen. Men så här efteråt är det rätt skoj faktiskt :)

2. Landningen - Det gungade som bara den och de små TV-rutorna i sätet framför gjorde ju inte saken bättre precis...allt slutade med en minispya a lá Kirran.

3. Påkörd cyklist - Vi hann inte mer än att landa förrän en cyklist framför oss blev påkörd av en svängande bil. Dramat fortsatte med munhugg och sedan slängande föremål. Paparazzi-Kirran var förståss på hugget...resultatet:


image1405
Killen i grön tröja var han som blev påkörd och som här slänger sitt cykellås på bilen som vägrade stanna


4. American Dream - Jo..vars...det var det fram tills vi öppnade dörren och steg in i rummet. Man vänjer sig rätt snabbt att leva med låg standard eller vad säger du Kirran? ;)

5. Skavsår - denna gång a lá Kirran.

6. Ryskt imperium - Var ska jag börja? Det var sjukt från början till slut, men rätt intressant att få uppleva. Håller ryssarna på att ta över världen? Utekvällen blev allt annat än jag trott och tydligen somnade jag i taxin på vägen hem...alla intryck måste ha gjort mig trött ;)  

7. Misstänkt bomb - Det var inte speciellt konstigt att jag och Kirran hamnade mitt i dramat med den misstänkta bomben på 5th Av. Det slår liksom aldrig fel när jag och Kirran är ute på äventyr. Men varför ödsla tid på att vänta och inte utnyttja tiden...vi anordnade vår egen fotoshoot mitt på 5th Av. 

8. Jakten på en Iphone - Iphones har varit slut i hela New York i 2-3 veckor och frågar man när det kommer nya får man samma svar..."-vi vet inte på förhand, de kan komma vilken dag som helst". Men är man en zessa så är man...& med outfiten (läs: bortsett från kronan och hjärtat) kommer även en vilja av stål och ger man sig fan på att fixa något så gör man...även om det ibland tar 6 dagar...*fniss*.

9. Shoppingteknik i världsklass - Kirran och jag var grymma på att shoppa och hade vår egen teknik för att på snabbast sätt "hitta-prova-betala & sedan gå till nästan butik". Träning ger färdighet som det så fint heter....

Tack för sällskapet Kirran!

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0