Rihanna rockade hårt när konserten väl startade

Efter att ha stått i regnet en stund var det dags att visa upp väskan för vakten och sedan gå in...trodde jag ja. Vakten fick syn på min systemkamera och berättade att det på baksidan av biljetten (läs: vem fan läser baksidan av biljetten?) står att man inte får ha med kameran in. Jag stod som det största fånet någonsin och stirrade på killen och fick ur mig minst fem gånger: "- skämtar du eller?". Jag fick snällt gå åt sidan och lämna in min kamera vid Globen och betala 20 kr. Laglig och regelrätt som jag är gjorde jag detta istället bara för att fejka allt och bara komma tillbaka till kön efter någon minut. Rihanna är i Sverige för en gång skull och jag har inte näsa att smuggla in min kamera...skärpning Garpen! :)

Efter att Adam Tensta dragit igång publiken fick vi vänta och vänta...till slut hade det gått 1 h och 20 minuter och då klev Rihanna in på scenen i värsta rock/mc/stripp outfiten, till allas stora jubel och förtjusning. Sedan var det ett enda stort rockande med en avslutande Umbrella som mer eller mindre blev allsång. Stämningen var grym och jag fick rysningar mer än en gång. Det var helt klart värt väntan och jag måste dessvärre säga det (även fast det tar emot eftersom jag vet att du så gärna ville gå) ..."- Kirran, du missade något som du skulle ha älskat!"  

Bilder kommer men jag är inte säker på varken kvalitet eller motiv men det gör ju det hela mkt roligare ;)

Här kommer iaf två från min sopiga mobilkamera...
image1279

Just ja, höll på att glömma...det fanns en brud mitt på golvet i folkhavet som ingen på läktaren missade (läs: vi hörde flertalet runt omkring oss som både pekade och diskuterade personen i fråga). Hon var blond a lá Linda Rosing och klädd i rosa tight topp och röd lång kjol och höga röda stövlar. Där, mitt på golvet stod hon alldeles ensam och vi på läktaren såg alla killars blickar men vi kunde liksom inte förstå varför hon:
1. stod ensam
2. inte hade en människa i närheten på 3 meter avstånd

Med detta sagt kanske ni förstår hur länge vi satt och väntade, vi hann tom att lägga upp eventuella teorier för våra två punkter...så illa var det ;) Se bild nedan...

image1280
Bruden alla på läktaren stirrade på finner ni i ringen 

//Garpen som numera digger Rihanna ännu mer

Något att tillägga?
Postat av: Antonia

Jag var där:) en grym konsert!

2008-03-13 @ 17:04:06
URL: http://www.metrobloggen.se/antoniachic

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0