Jobb och ändrade planer inför helgen

Jag sitter fortfarande kvar på jobbet och gör lite nytta nu när vi inte hade träning. Rent jobbmässigt passade det mig perfekt med inställd träning. Jag skrev för någon vecka sedan att jag insett att jag inte skulle ha något liv i april utan jobbet skulle ta all min tid. Jag tar tillbaka det påståendet och säger mitten på mars och hela april istället...har verkligen sjukt mkt att göra.

Eftersom Kirran ligger nerbäddad i feber har helgens planer gått i kras men spontan som jag är...hehe..har jag lyckas styra om mina planer, hoppas jag iaf. Vi får se om det tilltänkta sällskapet nappar eller om det blir ett magplask :)
Hur det än blir ska jag vara spontan...verkar ju gå rätt bra på den fronten...bortsett från förra helgens avslut...totalt magplask kan man nog säga men som sagt i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna...jobbigt bara att jag är den som måste få det bekräftat.

Sista rycket på kontoret...

//Garpen som är jag sjukt hungrig

Något att tillägga?
Postat av: det tilltänkta sällskapet....

FURIFIX..... ;)

2008-03-13 @ 19:41:49
Postat av: kirran

du är medveten om att du är skyldig mig en feeeeet uppdatering va? jag tänker på det minst varje timme....

2008-03-13 @ 22:21:03
Postat av: gnurp

Kirran, det låter mer spännande än vad det är ;)och jag VET...du ska få veta ALLT...om inget annat har vi snart en flygresa på säkert 8 timmar som måste avverkas...hoppas sällskapet bredvid har öronproppar...haha

2008-03-13 @ 23:12:29

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0