Jag är mest kreativ & fantasifull nattetid

Missförstå mig rätt... ;) (kan man skriva så?)

När andra ligger i sängen och sover jobbar min fantasi och kreativitet på som mest. Redan under skoltiden pluggade jag som bäst mellan 23-02 eftersom det var då min kreativitet kom fram. Kan kanske tyckas lite konstigt men under hela min gymnasietid (läs: sjukt länge sedan) satt jag på tunnelbanans röda linje och åkte från Mörby centrum till Hallunda minst 3ggr/vecka (läs: klubbadress...Balrog). Att plugga på en skakande tunnelbana var inte det ultimata + att jag var för fokuserad på annat för att tänka på skolan. 

Det intressanta är att jag än idag får de bästa idéerna nattetid, ibland kommer jag in i ett flow och då gäller det att rida på vågen och ta fram papper och penna. Avslutningsdikten är ett bevis på att jag fortfarande är mest fantasirik nattetid...

Efter allt mitt tjat om avslutningsdikten blir det nog till att posta den här på bloggen när den väl är framförd. Men först får jag se hur den mottas av zessorna för den innehåller en del interna saker...å vissa hemligheter kring laget bör stanna just inom laget... ;) 

image1287

//Gnurp, en riktig nattuggla

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0