Vi var värda minst 1 poäng

Dagens match mot serieledarna Huddinge IK bjöd publiken på ett målkalas och spänning in i det sista. 19.44 in i sista perioden gör Huddinge 6-7. Jag hatar att förlora men jag hatar ännu mer att förlora när det avgörs precis i slutsekunderna. Idag var Huddinge inte värda 3 poäng, vi borde iaf ha fått ett poäng...

De första 10 minutrarna i matchen fanns det bara ett lag på banan och vi sprang och pressade sönder det lilla spel som Huddinge försökte sig på. Huddinge kom sedan tillbaka och ledde 2 ggr om i matchen. Vi gör nog vår bästa match för säsongen och det var verkligen skoj att lira idag. Bortsett från förlusten tycker jag att vi ska vara nöjda, det svider att förlora och det känns som salt i ett öppet sår när man förlorar i slutsekunderna. Åhhhh vad jag hatar att förlora!

Dagens hopprepslista...

image1002
Går till...alla olika Zundaskyttar.
Idag gjorde alla sitt yttersta och drog sitt strå till stacken...en grym laginsats.

image1003
Går till...dagens domarpar
som gjorde en kanoninsats. Grabbarna tillät oss göra upp ute på banan och stundtals var det riktigt fysisk innebandy som lagen fick uppleva. Det är verkligen så mycket roligare att spela när båda lagen får ta i och det krävs kamp i varje byte.

image1001
Går till...lagets kämparinsats. I dag var jag en stolt zessa, stolt över att tillhöra Zunda. Det vi visade på planen idag är det Zunda som alla gillar att se, vi kämpar, sliter, peppar och framför allt...vi har grymt skoj ute på planen!

Cred till mig själv...Min insats idag var som natt och dag jämfört med Bajenmatchen. Idag var det grymt skoj att spela och jag lyckades väl med ett och annat. Har inte så mycket att säga...tog något skott, gjorde någon brytning...minns faktiskt inte så mycket men är helt klart nöjd med min egen insats.

Hur pinsam får man bli?
Vad tjänar man på att håna tränaren i motståndarlaget när sitt eget lag gör mål...? Mår man så dåligt att man måste bekräfta sig själv genom att trycka ner någon annan kanske man borde tänka om och lägga ner tränarkarriären. Är det kanske pressen som börjar smyga sig på...vad vet jag, hur som helst tycker jag det är pinsamt att se.  

Personligen tycker jag att Huddinge IK är det bästa laget i div 1 Östra denna säsong. Men de är absolut inte omöjliga att besegra, det visar vi i både den första matchen (8-6) men framförallt i dagens match (6-7). Ska något lag vinna serien och kvala upp till elitserien så är det Huddinge IK. 


//Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0