Stress, byte av bussnummer, Singstar & Laura och co

Efter matchen igår åkte jag hem och skulle fixa ordning mig för att spendera kvällen i Täby. Jag var stressad, förbannad och irriterad på min egen insats och skulle samtidigt fixa ordning mig...ingen bra kombination kan jag lova. Hur som helst kom jag till slut iväg till Täby, typ 2 timmar senare än vad som var tänkt. Det enda som bekymmrade mig var att jag bara fått i mig en banan och en ostskiva...ja förklaringen till ostskivan var att brödet var slut och ostskivan låg så bra till hands i kylen.

Jag åkte hem till Leniz och lämnade min "väska" utanför hennes dörr eftersom ingen var hemma sedan påbörjade jag min promenad till busshållsplatsen. Till min stora förvåning har Täbys bussar fått andra nummer än vad jag är van vid. Jag fattar ingenting, varför byta bussnummer nu liksom, det har ju fungerat alla tidigare år utan problem. Jag var iaf glad över att busshållsplatserna var kvar där de brukar. Kändes faktiskt lite konstigt att åka med bussen som jag suttit på hela min uppväxt, var lite som att komma tillbaka till barndomen.

Väl hemma hos Maria visade det sig att jag kände fler människor än vad jag hade trott innan jag kom dit. Vi hade grymt skoj och kvällen slutade hemma hos Maria med att jag satt ner i soffan med mikrofonen i högsta hugg och sköng gamla 80-tals låtar jag knappt hört förr...kanske inte det ultimata, men skoj var det iaf.

Vi fortsatte till Bruket och när jag kom ut från toaletten möttes jag av ett välbekant ansikte. Det var vår fd zessa Laura som blivit brunett och allt. Efter ett stort kramkalas blev jag uppdaterad och märkte att typ hela Täbys damlag befann sig i samma lokal. De hade precis torskat mot Balrog men gjort en riktigt bra match, de var så nära men ändå så långt ifrån som Sanna Rådström så fint uttryckte sig.

Kvällen slutade med mat på Orienten och sedan en låååång promenad tillbaka till Leniz hus och jag kan lova att Leniz pratade konstant hela vägen tillbaka, vid ett läge sa hon tom..."-oj då, jag har verkligen snackat hela vägen hem och du bara går tyst och lyssnar så snällt". Vad ska jag säga...känner igen den situationen om jag säger så.

Tack för en grym kväll Leniz, Maria & co!

//Gnurp

Något att tillägga?
Postat av: maria

Tack själv! Det var kul att du kom förbi.

Säger till när nästa fest kommer
Kram

2008-01-13 @ 20:42:27
Postat av: Leniz

Tack själv!
Kvällen var som sagt grym.
kram

2008-01-13 @ 23:17:22
URL: http://www.lenizkleniz.blogg.se

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0