Första dagen på jobbet + sjuk träningsvärk

Nu har jag lunch och jag är redan slut i huvudet, dessutom har jag träningsvärk i låren och rumpan vilket gör att jag gärna inte tar mig upp ur stolen mer än jag måste. Det är nästan lite "jag-kan-inte-gå-på-toa" träningsvärk faktiskt...måste ha varit störtloppsställningen och utfallsstegen med hopp för jag brukar inte få träningsvärk av denna kaliber så här dags under säsongen...hihi men det är skönt och vet att man lever.


Mitt skrivbord såg ut som ett bombnedslag när jag kom imorse...inte alls som jag lämnade det när jag gick på semester. Borde jag vara förvånad? Nej, inte om jag känner mina arbetskamrater rätt...så min första timme bestod utav städning för att få ordning på allt.


Ps. Jag hade glömt koden till larmet imorse och självklart var jag först på plats så det var bara att invänta person nummer två. Nu har jag dock skrivit upp numret så allt är i sin ordning igen.


//Gnurp ...som verkligen varit på semester


Något att tillägga?
Postat av: anneliiiii

störtloppsställnings träningsvärk.....MEEE TOOOO!! Jag har verkligen "kan inte gå på toa träningsvärk" uschanbuschan. ses snart på täningen gumman!!

2008-01-07 @ 16:49:40

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0