Vem blandade kortleken?

Gårdagen i ett lååååångt inlägg...

Efter att ha sprungit runt halva stan med 1000 olika ärenden kunde jag i lugn och ro göra allt klart allt inför middagen på kvällen. När Hedlund kom, som första man (kvinna) stod jag i linne och med håret i en knut mitt på skallen. Hur kommer det sig att man trots all tid i världen aldrig kan bli klar i tid?

Efter ett tag kom även Skates in genom dörren och då hade jag iaf ett par byxor på mig. Det var skoj att träffa Skates igen, var ett riktigt bra tag sedan även fast det på något konstigt sätt känns som att hon har zuperkoll på allt ändå...precis som det ska :)

Efter en rundtur i lägenheten började vi äta och vi pratade om det mesta...allt ifrån jobb till gamla zessor. Vi hann även diskutera den tilltänkta Zundareunion, som förövrigt kommer bli skoj om vi lyckas. Efter ett tag kom en mätt Kirran och när hon klev in genom dörren fick jag beröm för mina kläder...äsch sa jag, det här är min "laga mat"-outfit, mina partykläder åker på sedan.  

Under kvällen hann vi med att spela Våghals, ett spel som består av 2 kortlekar med frågor och uppgifter att göra dvs. som leken Sanning och konsekvens. Min fråga är bara...vem fan blandade kortlekarna??? Av någon konstig anledning åkte jag på alla sexfrågor medan de andra fick frågor i form av: känner du någon som dödat en annan människa?  Hur var du i skolan? Hallå liksom...jag misstänker fusk...och jag som trodde ni var mina vänner...*snyft* ;) 


Just det, Kirran blev lite små sur (läs: Kirrans tanke...varför har hon inte sagt något???) och gick igenom min blogg och ett speciellt datum...nu kanske ni undrar varför...ja ni, som författare för denna blogg väljer jag helt själv vad i mitt liv som blir offentligt och det är ju det som är charmen med bloggen. Men Kirran...jag kan lova att you will be the first one to know och det menar jag verkligen!

Tanken var ju att vi skulle vifta på svansarna på Garbo eftersom Hedlunds och Skates gemensamma vän skulle vara där men vi satt oss i taxi Grelsson och hjulen rullade in mot stan. Under resan dit blev det lite sightseeing eller iaf för mig, man kan ju börja undra vem som var från Stockholm kontra Sundsvall i bilen. För allas vetskap så suger jag på stan...Norrmalmstorg hit, Biblioteksgatan dit...för fan, jag är en äkta förortsbrud...behöver inte ha koll intalar jag mig själv...men hade sällskapet sagt Kirrans frissa, svampen, taxistoppet mm. hade jag haft stenkoll...det kan jag lova!

Vi hamnade tillslut på Ambassadeurs (i Blue Moons gamla lokaler) eller vad det nu heter och en sak kunde jag snabbt konstatera...musiken sög! 

Tack tjejer för en trevlig kväll, det här måste vi absolut göra om, men då är det jag som blandar korten...*ler*

Bilder från kvällen...

asa
Skates


 

k
Kirran styrde upp flaskorna i duschen...don´t ask...haha

k2
Så där ja...

j
Jempa garvade en hel del under kvällen

fd
Skates var inte sämre

kk
Så här såg alla mina frågor ut...som sagt, vem blandade kortlekarna?

jj
Här har ni min kaluffs, lite av Skates volympuder och mitt hår var som en orkan :)

image1200
Jempa hade med sig svarens bok där man ställer en fråga högt och boken ger dig svaret...hur var det nu Jempa...vad sa boken om att du eventuellt skulle få napp...hahaha

//Garpen 


Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Jisses, fick hon det eller? Spännande, vill höra allt imorrn!

2008-02-03 @ 21:02:43

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0