Smärta och förlust

Matchen mot Sala/Silverstaden gick inte riktigt som vi tänkt oss, vi åkte på torsk. Siffrorna blev precis som i den första matchen 2-3 men den här gången var det vi som bara gjorde 2 mål. Vi gjorde stundtals en bra match och spelade bra men sedan kom dipparna och det ser ut som vi precis börjat spela innebandy. Jag har faktiskt inte så mycket att säga..vi torskade matchen och tappade ytterligare 3 poäng.

Matchens hopprepslista...

image1215
Går till: Tessan,
som återigen gör en kanonmatch och låg bakom ett av våra mål. Hon fortsättar att spela enkelt och avancerar framåt när lägena kommer, riktigt skoj att se!

image1216
Går till: domarparet,
mina nya favoritdomare! De blåser knappt i pipan och låter varje situation lösas på ett eller annat sätt. Vi spelare får göra upp innan de lägger näsan i blöt, de märktes knappt på planen igår och då anser jag att de gör sitt jobb.
image1217
Går till: Elin,
hon blev inte bara matchens lirare utan hon var min räddande ängel igår och plåstrade om mina skavsår i periodpauserna. Som alltid satte hon igår sina lagkamraterna före sig själv....1000-tack tjejen, jag är evig tacksam.

Cred till mig själv: Jag spelade matchen igår med smärta, skavsåren jag fick i fredags gjorde verkligen sitt och påminde mig om att jag lever. Tack vare Elins tejpning kunde jag genomföra matchen och det gick ok. Mina tekningar var återigen bra och jag vann alla utom en eller två tror jag. Anneli var tillbaka och tillsammans med Wester kunde vi tre rada upp målchans på målchans...det enda som saknades från min klubba och de andra två var sista peten in i mål.

Trots Elins kanontejpning såg mina fötter ut så här efter matchen...
image1219
Resterna av tejpningen efter 60 minuter

image1220
Vänster fot...som sagt smärta...

image1221
Högerfoten
Det var smärta när jag duschade kan jag lova!

Nästa veckas träningar kommer bli intressanta...

//Garpen




Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0