En känsla av skoldisco

Igår efter matchen stannade jag kvar i Täby och åkte hem till Leniz och började fixa till mig inför Frasses Kräftskiva/25-årsfest. Hemma hos Leniz agerade jag som om jag var hemma i min egen lägenhet, sprang runt i underkläder och fixade det ena och det andra. Det är skönt när man kan känna sig som hemma i en annan människas hem.
När jag väl var klar började jag traska till kräftskivan och med hjälp av en kort vägbeskrivning med diverse namn på personer jag umgicks med i högstadiet hittade jag fram...don´t even ask! =)

Festen var i full gång när jag kom och det var jätteskoj att träffa alla gamla gymnasiekompisar och uppdatera varandra om det ena och andra. Vi intog även dansgolvet och efter ett tag stod jag på dansgolvet men en känsla av skoldisco, fast på ett positivt sätt. Musiken, kläderna, discokulan, lamporna, stämningen, lokalen...ja allt påminde om ett gammalt skoldisco. Det enda som saknades var killen man var kär i...haha =)
.
Klockan 01.30 satt jag och Leniz hemma i hennes kök och åt makaroner och köttbullar och snackade en massa skit, ett perfekt slut på en kanonkväll. Jag fick även andra delen av min födelsedagspresent, en påse full med diverse trevliga och goda saker...1000-tack tjejen!

Ps. Smidiga Skoogs röda bälte gjorde succé!

/Garpisch

Något att tillägga?
Postat av: leniz

Jag kan bara hålla med om allt du skrivit... =)

2008-08-31 @ 17:23:18

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0