Kom till träningen med, åkte hem utan

Ja, jag pratar om mina klubbor eller snarare vad jag trodde var mina klubbor. När uppvärmningen var klar och jag skulle värma keeper upptäckte jag att mitt klubbfodral inte var mitt, utan Jempas! Paniken infann sig och jag fattade ingenting, Jempa tränade inte ens och allt jag fick fram var: "- nu har ju jag inga klubbor att spela med..." Många började skratta eftersom de vet hur noga jag är med mina klubbor, jag fick ju inte förra säsongens utmärkelse som "årets materiallirare" utan orsak =)

Hur som helst gick jag runt och försökte hitta en lämplig klubba att lira med och det var inte det enklaste. I några klubbfodral låg det klubbor som jag inte ens förstår att man kan lira med, vinklade på alla möjliga vis. Till slut erbjöd sig Annika och Anki varsin klubba och eftersom Ankis klubbfodral badat i en vattenpöl innan träningen, valde jag att lira med Annikas klubba. Sjukt annorlunda men en nyttig erfarenhet och ja, det gick faktiskt helt ok.

Annars stod "lillfisen" för dagens roligaste ögonblick då hon höll på att bjuda in 2 st handbollstjejer till träningen utan att veta att de var handbollstjejer...hmmm, att dem stod i korridoren utan klubbor gav inga signaler? Tanken var god men det blev sååå fel =)  

Annars var det nog som vanligt: 
- Härskaren spillde ut sin kopp kaffe 3ggr på 3 olika ställen.
- Emma behöver en ny pipa att blåsa i, vägrar förlora fler tekningar pga. fusk ;)
 
/Gnurp


Något att tillägga?
Postat av: Camilla

Skulle inte vilja påstå att det var fusk utan mera att jag innehar en väldigt bra hörsel vilket var till min fördel idag ;)

Och angående handbollstjejerna så satt dom faktiskt på golvet..(därför skulle ju även klubborna legat ner, i typ skymundan eller nåt tänkte jag..) och jag trodde inte att dom vågade sig in..generad

2008-08-22 @ 00:36:03
URL: http://iblivet.blogg.se/

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0