Helgens hopprepslista

Som vanligt blir det en hopprepslista från helgens bravader...

image1001
Går till: Alla Zundazessor. Det fanns Zundazessor (läs: en del föredettingar) representerade i 3 olika lag under Tournament of Åland. Hanna Uneholt hängde en hel del med oss zessor och fungerade som peppcoach samt fotograf under vår segermatch med 16-2, hon såg ut att njuta. Tilda träffade vi ute på arken...skönt att se att hon fortfarande håller ställningarna :)

image1003
Går till: Attityden och inställningen i laget...I like. Trots att vi vann med 16-2 var vi inte nöjda, vi kunde ha spelat bättre och gjort fler mål...men hallå, hur ofta gör man 16 mål på 2x15 matcher? Men samtidigt, varför nöja sig när man vet att vi kan bättre?


image1002
Går till: Kirrans partytopp, det var humor på hög nivå :)


Något att tillägga?
Postat av: de Mander

Tack för motståndet!
Även om vi förlorade med 16-2 så är jag helnöjd med matchen. Truppen som vi ställde upp med bestod till hälften av juniorer i åldrarna 13-15 år och resten var en salig blandning av mammor och allmänt otränat folk. Bör även nämnas att målvakten vi hade är 15 år gammal och jag har tränat henne i 2 veckor ungefär. Hon har aldrig stått i mål tidigare. :)

Men det var bra att de fick känna på hur det är att spela innebandy på riktigt och det var skitbra att ni visade dem hur man går in hårt med kropp på ett schysst sätt. Nu kanske de börjar ta mina träningar på allvar för ovanlighetens skull.

//Johan de Mander
Tränare, IF Fram Dam

2008-04-28 @ 09:28:34
URL: http://blog.ax/_johand

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0