Blandat från Åland

Konstaterande # 1: Jag avskyr att förlora

Konstaterande # 2: Jag spelar skitdåligt när jag är stressad precis innan matchen

Konstaterande # 3: Lite lek på en skolgård innan match, kan få Zundazessorna att bli barn på nytt...oavsett ålder (läs: de äldsta zessorna var nästan värst) 



En anonym zessa knäckte följande fråga under fredagen: "-Kan man dricka vattnet här på Åland?" Ja, vad ska man säga...ibland är det inte lätt...hahaha

Vi zessor stod upp för alla innebandyspelande människor som försökte tränga sig i den låååååånga kön till "Arken". Ingen kom förbi Zundamuren men däremot hade vi grym trängseltaktik själva eller vad sägs om att Jide, Elin och Tosse bara försvann och plötsligt var längst fram vid ingången. Status tjejer, vi är inte zessor för ingenting *ler*.

Som vanligt regerade zessorna på dansgolvet och ass capitano gjorde minsann plats på dansgolvet om så behövdes...hon visade vägen kan man säga ;)

Hur många gånger kan man spilla på en kväll? Fråga zessorna i the Penthouse så får ni säkert svaret...sjukt många kan jag avslöja.  

Två stycken zessor intog the penthouse, lyxigt värre tills de insåg att stället inte hade några gardiner...jobbigt värre, för två zessor som behövde sin "skönhetssömn".

Ibland kan en burgare göra susen, att den sedan är en dubbelburgare, betyder det att frukosten också är avklarad?



Ett diskussionsämne denna helg var hur en viss zessa skulle lyckas bajsa. Zessan i fråga har problem att bajsa på offentliga toaletter och sedan är det en massa andra saker som påverkade situationen. Det blev lite av grej men roligast var nästan zessans kommentar innan vi visste om situationen.

-Du ska spela forward
-Nej, det går inte för jag kan inte bajsa...

Alla skrattade och fattade ingenting



/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0