Sol...avis...lite bitter...fullt ös & slutligen ha så skoj

Vilken skillnad det är på mitt humör när solen skiner utanför fönstret. Igår kändes det som om klockan var runt 23.00 när klockan i själva verket bara var runt 14.00, mörkt,grått och trist.
I morse gick jag till jobbet med ett leende på läpparna, trots mitt lite vacklande...(hmmm...är vacklande ens ett ord?)  morgonhumör. 

Pappa åker till Thailand imorgon (vissa har det bra), är så där smått avis....vem försöker jag lura....jag är GRYMT avis. Jag försöker ändå tänka lite positivt, det är inte lång tid kvar innan jag ska åka dit. En månad, två månader, tre månader....ja, ett j-la bra tag iaf.

Har haft häcken full hela veckan på jobbet och kommer så att ha i fortsättningen också...det skulle underlätta om folk skulle lära sig att läsa men jag är inte bitter, närå inte alls...varför läsa sina mail när man kan störa andra genom att ställa frågor hela tiden...

Eftersom träningsveckan nu blev som den blev blir det ingen träning/match för mig idag, hade annat inplanerat som jag för en gång skull valt att inte ändra på. Men till alla som ska ner och springa efter plastbollen...ha så skoj!
 
I hope...att jag får min nya klubba idag, om det blir så...Kirran glöm inte att ta med min klubba!!!!! 

Dagens motion...promenad med musik i öronen

//Garpilarpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0