Match 2 Zunda vs. Sten Sture (Solnahallen)

Slutresultat...2-4
Matchen kunde verkligen gå hur som helst och den här gången var det Sten Sture som drog det längsta strået eller så kan man kort beskriva det som att vi tappade matchen på 3 minuter. Det var jämnt matchen igenom och vi skapade många bra lägen men lyckades inte trycka dit bollen. Det känns surt att torska matchen men vi vet att vi hade stundtals riktigt bra spel och kan vi bara bibehålla det i 60 minuter kommer vi att vinna många matcher framöver.

Matchens hopprepslista ser ut enligt följande:

image812
Går till...Öberg, återigen gör hon ett par riktiga kanonräddningar, grymt och se!

image813
Går till...pressen som vi speciellt lyckades skapa under de sista 10 minutrarna. Det var spel mot ett mål och med lite tur hade vi hunnit kvittera. Jag personligen kommer ta med mig känslan från de sista 10 minutrarna, den inställningen och det adrenalinet som jag kände vill jag i fortsättningen ha i 60 minuter.

image802
Går till...Martina, jag tycker att martina var grym idag, på bara några veckor har hon lärt sig att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, vilket inte är det enklaste. Idag kom även avsluten och snart kommer även målen...grymt skoj att se tjejen!!!!!

Cred till mig själv...ja vad ska jag säga, jag tog mitt första skott på mål vid 19.57 i tredje perioden.  Det jag återigen kommer ihåg var de antal tekningar som jag vann. Jag är inte missnöjd med min insats men absolut inte supernöjd på något sätt. Jag lyckades spela fram ett par riktigt bra passningar men som alla andra bollar idag...de ville bara inte in i mål.

//Gnurp

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0