Operation storstädning

I morse vaknade jag av att min mobil ringde...klockan var över 11 och jag var helt borta men jag lyckades harkla fram ett hallå iaf.

Stora delar av dagen, ja nästan 7 timmar har jag spenderat i köket och i min "walk-in-closet". Det har lagats matlådor och jag har rensat ur min garderob.
Jag har varje tjejs dröm...en "walk-in-closet" av storleken större, men jag har inte varit speciellt nogrann med att fixa till den utan jag har haft ordning i min egen oreda...eller hur Kirran?
 
Men idag tog jag alltså tag i allt, det provades kläder, lådor rensades ur och allt flyttades runt, allt för att skapa mer plats och få allt att se lite stilrenare ut. Jag är ju långt ifrån klar med hur jag egentligen vill ha det med det duger tills jag har tid att köpa nya hängare mm.

     

Inte nog med att jag fixade garderoben, jag var nere i förrådet och fyllde den med en massa saker också. Jag ställde in cykeln för säsongen, hittade min Unihoc-klubba som ska testas på träningen, packade ihop sommarskorna (trots att jag snart ska åka till värmen). Jag gick till och med ner med min stora kartong med pokaler och medaljer som stått i hallen under en längre tid utan att jag gjort något med dem.

Vad ska man egentligen göra med alla sina pokaler och medaljer, är det meningen att de ska ligga nere i förrådet och samla damm?


Jag har fått nog för idag men jag har en del saker som fortfarande ligger ute och ska plockas undan men det får jag ta tag i imorrn för nu tänker jag inta sofflocket och se till så att jag får i mig lite att äta.

Dagens jubel...jag hittade mina jeans från USA som är så sköna (om jag ska vara ärlig kommer jag inte ens ihåg att jag hade kvar dem)

Dagens mums...pannkakor till frukost

Dagens oj...skit va kläder jag hade som jag aldrig använder

//Gaschpen


Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Du har koll i ditt kaos, det kan jag bekräfta =) Dock undrar jag när vi ska inreda din hall mera ordentligt...typ kanske skaffa en hatthylla och skohylla eller så? haha, bra att du har fått ner cykeln. Kanske dags att jag hämtar min snart också? glömmer det hela tiden...
Ses imorrn! kramsi

2007-11-03 @ 23:49:03

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0