Vilken dag...sängen väntar...

Var på jobbet från 07.45 till 18.10 då jag var tvungen att hämta matchtröjorna på kansliet. Fick en välbehövlig Zundakram av fröken Öberg och Emma som skulle på styrelsemöte. Jag träffade Zundas ordförande och fick veta att ryktet säger att vi hade en kanonavslutning med damlaget och jag kunde inget annat än att le när jag fick frågan om det var sant...-den bästa någonsin, blev mitt svar.  

Jag som såg fram emot en halvledig dag imorrn, men nej...ska som planerat till plugget för det sista handledarmötet kring examensarbetet...helt ok...har dock inte så mkt att visa upp, men det går framåt iaf. Men sedan måste jag till jobbet en "snabbis"...inte inplanerat sen innan utan det beslutet var jag tvungen att ta sent idag eftersom vi annars inte kommer hinna klart med en kampanj...jobbigt när man är så efterfrågad hela tiden...men det blir väl bättre...eller?

När jag väl var hemma idag såg jag att mitt Buzzadorpaket kommit till posten. Ska hämta ut det imorrn, hela 35 påsar med Malaco Truly så det blir en del att Buzza och eftersom jag åker till Karlstad på torsdag ligger Frida, Elin och Hanna grymt bra till...*ler*. Ni andra som är sugna, bli vän med Kirran denna helg....ha ha ha!

Nu har jag lite att pyssla med innan klockan blir alltför mkt...lovade Elin en packlista sedan tänkte jag vika klart matchtröjorna så att de inte tar så stor plats i väskan jag fick. Måste kolla en snabbis på ex-jobbet också så att jag iaf har någon vettig fråga imorrn....hmmmm, finns det sådanna?

Fick föresten ett skönt test eller snarare spel från Clarken, jag klarade hela 49.06 sek på andra försöket...nu är jag nog hooked, tävlingsmänniska som jag är....men tack för hjärngympan iaf Clarken...skönt som avkoppling i allt jobb.

//Garp med ena ögonlocket stängt  

Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Men driver du med mig eller? Jag klara till typ 22, sedan brister det...haha. men grattis gumman! SYnd att du åker bort i helgen. Vi har som hade ett mingel att klara av på en ny krog i stan =) Jag bjussar på Truly...jag messar när jag ska rapportera för jag fattar inte...kramsi =)

2007-05-15 @ 22:36:15

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0