Segway och en massa mat

Då var kick off-dagen över och det blev en bra sådan. Jag satt med examensarbetet en bit in på torsdagsmorgonen så jag orkade mig till jobbet först vid 10.45. Jag hade fått mail om att vi skulle lämna jobbet vid 11.30 och det gjorde vi också. Vi tog tunnelbanan till Östermalmstorg och insåg att vi redan var lite vilsna....hmmm... hur lyckas man?
Hur som helst valde vi att äta lunch i Saluhallen och fick Colin Nutley till bordsgranne, hans röst är som ett varumärke i sig...man kan liksom inte ta fel på killen.

Efter en jättegod lunch drog vi vidare i all hemlighet till vår säljares bokade hotellrum för natten...han bor nämligen granne med Göran Persson i Björnlunda...mitt ute i skogen om du frågar mig...från Tobias får du nog höra att Björnlunda är Sveriges place nummer 1. Eftersom det är en bit hem hade vi bokat ett rum åt stackarn.

Jag och Tobias hade fortfarande ingen aning om var vi skulle eller vad som skulle hända. Vi satt och slog vad utifrån det lilla vi visste...men ingen hade rätt...eller jo, jag hade rätt till viss del. Vi hamnade till slut i Gallerian och fick order om att åka ner i garaget för instruktioner på hur man åker på en Segway...hmmm sa jag och följde snällt med ner i garaget.

En Segway ser ut så här...
image352

Efter ett par minuter nere i garaget, där vi lärde oss styra, bromsa och allt annat nödvändigt, var det dags för vår tur runt på bla Djurgårn. I början var det faktiskt lite läskigt eftersom jag spännde kroppen, det hela resulterade i att jag gungade fram och tillbaka och blev nästan lite illamående. Efter ytterligare ett par minuter kände jag mig som ett proffs, det var sjukt skoj och vi åkte överallt och ingenstans. Folk på gatan stoppade oss och frågade en massa om Segwayn som varken jag eller någon annan än turledarna kunde svara på. Tobias höll på att köra över en av TV-kockarna som stod på gatan och tog en paus från matlagandet, det förvånade inte mig med tanke på att killen pratade i mobilen, styrde med en hand och ökade farten samtidigt.

image353
Hela gänget samlat...

image354
Så snygg i hjälm...säkerhet framför allt!

Efter en tur på minst 1.5 timme gick vi till en bar och blev sittandes där ett tag innan det var dags för att börja bege sig ut till Fjäderholmarna. Här hade jag mitt rätt...jag trodde att vi skulle åka båt någon gång under dagen och visst hade jag rätt. Mitt ute på sjön märkte jag att jag åkte utanför Kirrans jobb och drog upp mobilen och skulle sms:a, allt var klart och jag skulle bara skicka iväg meddelandet, då skiter sig telefonen...någon som är förvånad? När jag löst problemet var vi långt förbi Kirrans jobb...tanken var ju god iaf, får leva på det.  

Vi åt en lite för "fancy" middag för min smak, ni vet när man beställer in en sallad och får in två grässtrån på en tallrik *ler*, men det gick ner det också. Efter en trevlig middag åkte vi hemåt, jag valde att inte följa med gänget till Café Opera eftersom jag varken packat inför helgen eller blivit klar med examensarbetet. 

Nu är det en vecka kvar sedan är jag kicked out från min praktik!

//gnurp 

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0