Roadtripen till Västervik

Ja, då var jag och resten av gänget hemma i Stockholm igen efter en 3-dagars semester i Västervik.
Vi åkte i fredags runt 15.30 och var framme i Västervik runt kl 19, vi hade då stannat typ 4 ggr för att handla, äta och kissa. Väl framme var det bara att börja göra sig i ordning för en kväll på stan och eftersom det var Annelis födelsedag partade vi lite extra. Väl nere på stan fick vi bekräftat det alla sagt; fredagar är rätt döda i stan innan sommarperioden satt i gång. Hur som helst så gjorde vi det bästa av saken och partade på ett ställe som heter Harrys.

Dagen efter mådde vi alla som vi förtjänade...
Vi valde att spendera dagen på stan eftersom vädret var kanon och vi ville ju känna av atmosvären. Vi hamnade på ett fik och blev sittandes där ett bra tag, vi hann med fika + sen lunch innan vi bestämde oss för att hänga med ut på sjön och åka båt. Båten var av modellen snabb och jag kan säga så mkt som att min frisyr inte riktigt var en frisyr när vi åkt klart...jag hade knutar i hela håret. 

Kvällen avslutades med den berömda Västerviksrundan, först 3 rum och kök sedan vidare till Simpsson för att avsluta med Stadt (stadshotellet) och käk på Åhmans, eller Örjans som Anneli säger *ler*. Vi hann dock inte med Simpsson eftersom vi kom ut så sent. Kvällen kunde inte ha varit bättre, alla var på gott humör och hade ett leende på läpparna, det leedet var dock som bortblåst på söndagsmorgonen :)


Resan var precis så bra som vi hoppats på, en liten förhandskänsla på vad som väntar i sommar.

Bilder från resan... 
image194
Västervik inom räckhåll

image193
Clarken, alltid lika glad

image196
Vacker natur 

image199
En välbehövlig paus

image201
Framme...

image197
Hamnen i Västervik

image198
Anneli & Clarken på bryggan 


Fler bilder kommer...

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0