Resultat efter dag 2 Karlstad...

Resultat under helgen...
Torsdag- Örebro, torsk 1-7, 8 spelare
Fredag- Teknologerna från Uppsala, vinst 7-0, 8 spelare
Fredag- Karlstad, vinst 4-1, 10 spelare

Vi hamnade 2:a i gruppen och var klara för semifinal. Motstånd i semin blev Karlstad som vi mötte i sista gruppspels matchen.

Inför semifinalen som spelades på lördagsmorgonen hade samtliga deltagare under Studentiaden deltagit i banketten som gick av stapeln under fredagskvällen....hmmm, hur fanken kan man lägga en bankett mitt under pågående turnering???? Är inte banketten ett avslut på festligheterna?
Hur som helst...slitna men ack så laddade gick vi in på banan ca 15 minuter innan matchstart, då hade motståndarlaget redan värmt upp och påbörjat sin målvaktsuppvärmningen.
Alla var överlyckliga när vi fick höra att vi hade fått ytterligare förstärkning från Annika, en back som gjorde vårt lag komplett med 2 fulla femmor och Jessica i mål.

Vi spelade semifinalen mot Karlstad med följande uppställning...
Målvakt
: Jessica

Första femma: Frida    Malin (flyttade ner som back)
                                Elin
                         Hanna  Mia (aldrig spelat innebandy)

Andra femman: Susanna   Annika
                                     Garp
                                 Sara   Åsa (långdistanslöpare)

Semifinalen hade vi under kontroll större delen av matchen och fram tills det återstod 1 minut då stod det 1-1 på tavlan och Malin ville annat så hon tog tag i bollen vid eget mål och började driva uppåt, eftersom ingen riktigt gick på fortsatte hon över halva plan och mot mål, drog en spelare och la sedan snyggt in bollen i mål, en solo-ride a lá Malin. 12 sekunder återstod av matchen och vi var i SM-final.
Det som så länge såg mörkt ut under inledningen av SM:et började sakta men säkert lätta upp och vi blev bara bättre och bättre för varje match.

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0