Bättre och bättre...

Elin och jag drog på en runda idag igen och vi blir bara bättre och bättre, nu är vi nere på 27.54.  Snacka om att vi kommer vara trötta på vår slinga när sommaren är över, fast vi har redan en reservplan...fast den tänker jag inte avslöja här. Idag bestämde även jag och Elin plats för grillkvällen, vi har kollat ut en perfekt plats...nu ska vi bara få alla och förstå var vi menar, och det brukar inte vara det lättaste, det blir väl att rita en karta eller något *ler*.

image231

Planeringen inför lördag och avslutningsfesten har även den kommit igång...jag är lite off än så länge, ligger efter med det mesta just nu så jag får köra "svansen" den här gången...dvs jag hänger bara på  och låter alla andra fixa och dona :)
jag vet iaf att jag ska cykla till och från hallen och det blir antagligen till fots till lokalen...kanske får sällskap om jag har tur :)  

Jag hörde rykten om att det kommer gå livat till på lördag kväll så det är väl bara att börja förbereda sig mentalt och ladda batterierna till kameran, kommer bli bilder av modellen "grymt asså".

Nä, nu har jag massor att fixa med innan sängen väntar....

Tjing så länge!

//gnurp in a better mood

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0