Kissat på beställning...

Imorse var jag 07.30 på Bangkok Rayong hospital och gjorde en stor hälsokontroll.

image461
Sjukhuset såg nästan ut som ett lyxigt hotell


Det kanske kan tyckas konstigt att åka på semester till Thailand och samtidigt göra en hälsokontroll men jag kände att det var lika bra att passa på.Det är billigare än i Sverige och dessutom har jag inte varit hos en läkare på väldigt länge så att kolla upp sig känns lägligt nu.

Några av de tester jag fick göra:

1. Mamografi
2. Ultra ljud på bröst
3. Röntgen
4. Blodprover
5. Urintest
6. Längd
7. Vikt
8. Blodtryck
9. Öron/hals test
10 Tandläkarundersökning
11. EKG



Lagom till lunch var jag klar och fick äntligen äta lite mat. Morgonens stora press kom när det var dags att kissa på beställning...inte det lättaste kan jag bekräfta och det är ju inte lättare när ca 10 personer står utanför toaletten och väntar på sin tur.

image462

Efter kissprovet bjöds det på dricka...jag började garva...kändes inte så lägligt att dricka dessa glas eller vad säger ni, sugna?


Längdtestet på Bosön gäller dessvärre fortfarande...jag är 177.5, inte ens i Thailand är jag längre *ler*.
Jag fick åka upp och ner mellan alla våningar för att komma till rätt test och den blåa sjukhusrocken jag fick när det var dags för röntgen diggade jag, hur skön som helst. Jag var inte långt ifrån att fråga om jag kunde få köpa med mig en hem. 

Jag fick reda på de flesta resultaten förutom EKGn, där måste en specialistläkare kolla resultatet eftersom mitt bpm var rätt lågt, de frågade om jag idrottade och när jag sa JA, nickade de och sa att det förmodligen var därför. Men för att vara på den säkra sidan skulle de be en specialist kolla en extra gång.

//Gnurp med få men tunga hjärtslag för Zunda

  

 


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0