Kirran gästbloggar lite..

Hej. Nu är det Kirran som är här och gästbloggar lite igen i väntan på fotbollen. Har precis haft en skön kväll med Garpen och Anneli ute på gräsmattan. Picknickpåsen packades och så gick vi ut och spenderade några timmar på gräsmattan med mat och prat. Jordgubbarna och glassen satt utmärkt efteråt =)

Tror säkert att Garpen å jag kan bidra med lite bildbevis också...vi brukar ju vara bra på det. Har insett att min dator hemma har extremt mycket bilder från alla Zundaåren. Måste brännas ner snart innan den packar ihop helt..

Vi var ju bara tvungen att ha en liten avslutning inför sommarens äventyr. Garp åker ju till Thailand på måndag, jag drar till Sundsvall så fort fotbollen är slut...oj nu måste vi sjunga nationalsången...."din sol din himmel dina ägder gröna..." nan naana... Har laddat med Shark och lite godis, det kommer bli en jäkligt jobbig kväll i bilen, min radio har dessutom packat ihop, jag hoppas jag får några samtal på vägen. Det blev lite sent igår också, lite mera sömn i bagaget hade ju varit välkommet.

Ja...jag kommer att ta hand om Garpens lägenhet medans hon är borta. Ska även knata rakt över gatan för att ta hand om det andra Garpensund-hemmet. Gnurps morsa och farsa hänger kvar i thailand ytterligare 4 veckor.

Nu börjar matchen. Mera jordgubbar och glass!!
Kram på er alla!
//Kirran

Jo, jag kommer inte på träningen imorrn men jag skulle gärna vilja ha träningsprogrammet på mailen, så man kan starta igång snart =) Har förstått att det inte bara är jag som läser här....haha..

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0