Inte ens jag hade sol...

Man kan ju tycka att Thailand borde ge en självklar solig midsommarafton, men inte det. Allt startade väldigt bra, jag gick upp vid 09.30 drog med farsan på en morgonpromenad på stranden. Vi båda reagerade över att vågorna knappast existerade, jag kunde för en gång skull höra mig själv när jag pratade. Resten av förmiddagen spenderade jag vid poolen, för lat för att ta mig till havet...dvs. 250 meter...ja jag vet, har kommit in i thai-latheten, men är det semester så är det...inga måsten som Elin så bra uttryckte det innan jag åkte *ler*.

Vid 16 gick jag in och fixade till mig, dvs. duschade och satte på mig rena kläder, jag borstade inte ens håret...körde sk. "thaistyle". Därefter åkte vi tillsammans med engelskmännen till resturang Amadeus i Laeme Pim, en resa på 15 minuter med bil. Väl där möttes vi av 50 andra svenskar så redan hade börjat hugga in i buffébordet. Jag var zuperglad....potatis, lax, gräddfil...you name it...allt jag behövde fanns på bordet. Min mage är fortfarande inte ok men jag struntade i det och åt det jag ville...lär få sota för det resten av veckan.

Det sjöngs snappsvisor, skrattades och togs bilder, stämmningen var på topp som det ska och jag hade tom blomsterkrans på huvudet...det har inte hänt på flera år, så vitt jag kommer ihåg...men hur mkt kommer man egentligen ihåg från alla de midsomrar man firat? 

BTW...det regnade och då menar jag ösregnade.

Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Hej, Fick du min och Annelis bild från midsommarafton? Jag hoppades att den skulle gå fram men jag är tveksam...kramis! ses snart

2007-06-25 @ 09:28:03

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0