Flygresan + flygplatsen

Sitter just nu i vanen på väg hem från flygplatsen, tillsammans med Lars och Yvonne, paret jag skulle hitta. Det gick lättare än jag trodde, jag kände igen vår chaufför och kunde snällt stå och vänta medan Lars och Yvonne fick leta efter oss.

Det var första gången jag var på den nya flygplatsen som tydligen är världens största. Vi fick gå av planet och vandra genom typ hela flygplatsen, sjukt långt var det men den är snyggt inredd så det fanns massa intressanta saker att titta på medan jag gick.

När vi kom ut på parkeringen var klockan 10.30 thailändsk tid. Jag fick en chock av modellen större, det var sjukt varmt och fuktigt. En sak har jag iaf insett, det kommer bli 3 veckor av svett.

 

På planet hamnade jag längst bak, precis som jag valde och bredvid mig hamnade en finsk kille i samma ålder. Han var på väg till Singapore och sedan Australien innan det var dags att återvända till Thailand och Bangkok där han skulle börja plugga hotell och management, lät jätteintressant. Det var skönt att ha någon att prata med, tiden gick lite snabbare.

 

Det visades 3 filmer:

  1. Music and Lyrics
  2. Goal 2
  3. french Kiss
Jag tittade lite sporadiskt på första filmen eftersom jag redan sett den och när det var dags för Goal ville jag egentligen sova men jag såg näst intill hela filmen.  


Under flygfärden hände det grejer...
En finsk herre fick i sig lite för mkt alkohol och personalen fick brotta ner honom och binda fast honom i stolen. Efter ett tag fick han lägga sig ner och då fastbunden, helt sjukt! Jag missade själva ingripandet eftersom jag hade en vägg emellan. Men jag såg mannen när vi skulle gå ut ur planet och det var ingen trevlig syn, den thailändska polisen stod i dörren och väntade, hela situationen blev ett polisärende och det ska bli intressant och se om den finska mannen ens får sätta sin fot i Thailand.

 

Jag som alltid brukar kunna sova hade stora problem den här gången, jag sov max 2 timmar, så nu väntar en jetlag av modellen "sjukt jobbig".

 

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0