Det var tider d...

Studentflak har det kryllat av utanför mitt jobbfönster och varje gång blir jag lika glad och minns tillbaka till min egen student...

Jag gick på kryckor, skadad från innebandyn och väntan på operation...inte det ultimata om jag säger så men det fungerade det också. Jag hoppade ut först av alla men kom fram till släkt och vänner sist av alla. Eftersom jag precis hade flyttat till Solna struntade jag i att åka flak och fick åka värsting motorcykeln istället. Jag satt som en riktig Zessa på kungatronen, hur bekvämt som helst fram tills jag fick ta på mig hjälmen...min kära bror och hans polare hade nog haft lite för mkt tid över. Jag hade något av en krukväxt på skallen som alla garvade åt, men varför inte bjuda på sig själv när jag ändå var skadad nog att gå på kryckor. Den perfekta studenten var liksom redan förstörd...men slutresultatat blev 10 ggr bättre.

Med värktabletter och en järnvilja "dansade" jag mig igenom sista kvällen med gänget utan kryckor...kanske inte mitt bästa drag här i livet, men ett minnesvärt sådant.

Idag tisdag tar vår kära Zundazessa Tessan studenten...GRATTIS TJEJEN!
image404

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0