Vågar inte känna efter men glad är jag iaf...

Nu har jag äntligen gjort det som ska göras inför fas 2, resultaten har jag inte fått men testerna är gjorda och det känns underbart. Undran och ängslan över att jag inte kunde vara kvar i juni och träna är som bortblåst nu...all press som jag hade på mig själv bara försvann...så himla skönt & det märkligaste av allt...det var så fruktansvärt skoj!
Visst, det är jobbigt som bara den men på någon märkligt sätt har jag roligt, allt som jag egentligen tycker är svårt och tråkigt har plötsligt blivit skoj och utmanande. Vet inte om det är att man nu äntligen har folk runt omkring sig som vet vad de pratar om och ett underbart lag som alltid peppar och pushar i rätt läge. Hur som helst, skoj har jag och resultat syns och det är väl därför man håller på?

Hann med Cooper, bänkpress, brutalbänk, Harres (eller vad det nu hette) och så ett annat test. Det var full fart från början och skönt att vi bara vara några stycken som turades om att köra.
Måste tacka Ylva för draghjälpen under Cooper, även om det var ett halvt varv före...jag hade koll och nådde ett av målen jag satt upp innan vi började springa...jag blev aldrig varvad av Zundas egen "Hulken".

Dagens kommentar går till Wester...helt ärligt svarade hon på Svennars fråga angående häckens höjd....-den är rätt precis liksom...(bra att veta är att Wester i detta läge stod gränsle över häcken)...som sagt, den var rätt precis *ler*. 

Vågar inte känna efter men morgondagens träningsvärk är bara att invänta men denna gång gör jag det med glädje....helt klart värt det!

Ett par bilder från kvällen...
image523
Ylva var nyklippt dagen till ära

image524
Det gäller att förbereda sig inför varje lyft precis som vilken tyngdlyftare som helst*ler*

image525
Närbild...

Dags för att gå hem...
image527
Elin kämpar för att få på sig jackan

image528
Anneli ville inte vara sämre...

Ingen gick hem förrän de såg Jessicas nya lägenhet
image529
Elin, Anneli, Jessica och Wester

//Garpilarpen som går och lägger sig med en lättnad och med stor glädje inombords

Något att tillägga?
Postat av: Fia

åååå.... nu ger du mig ännu mer ångest :) Jag har mina tester kvar tills nästa vecka.. och jag anar inga upplyftande resultat.. eller fan vet jag.. det är så jävla skit att träna ensam.. Jag saknar alla :(
Halleluja.. bit ihop.. ät taggtråd.. stämpla in.. face it.. Jag är inte den som ger mig.. :)
Pussen

2007-07-06 @ 00:44:22

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0