Söndagen i S-vall

Efter två hårda och framför allt sena nätter valde vi att sova ut ordentligt med tanke på hemresan. Vid 11.00 vaknade både jag och Kirran upp av att det smattrade något så fruktansvärt på taket. Vi tittade ut och insåg att det regnade sjukt mycket, det stoppade inte oss från att sova en stund till.

 

Vi blev serverade en kanonfrukost med allt...flingor, melon, fil, mackor med pålägg, färska hallon...you name it, allt fanns serverat. Vi försökte trycka i oss lite frukost och började sedan packa, vilket var lättare sagt än gjort. Det var inte bara jag som hade mina saker lite överallt i huset.

 

Precis innan vi skulle bege oss hemåt bjöd Kirrans mamma oss på hembakade muffins av modellen större i choklad, sjukt gott men även en sockerbomb vilket gjorde att vi alla blev lite trötta efter ett par minuter. Vi kom iaf iväg och körde hem på ett par timmar. Under bilfärden ljöd musik och vi stannade till precis innan Gävle och skulle äta. Ingen av oss orkade vänta på husmanskosten eftersom man först skulle köa i typ 25 minuter och sedan vänta ytterligare 20 minuter på sin mat...nej tack, vi var hungriga och ville ha mat på en gång. Det blev åter igen hamburgare och ska jag klaga på något så var det ledarskapsfrågan, det var kaos på hamburgarstället, jag blev stressad av att bara se dessa människor jobba. Hur svårt kan det vara att organisera upp jobbet lite...ja ja vi fick vårt mat iaf...tillslut!

 

Helgens resa upp till Kirranland var kanon, skönt med ett miljöombyte och lite nytt folk. Det lär bli fler resor upp till norr i framtiden...

 
Söndagen i bilder...
image640
Kirran och Anneli på loftet 

image641
Kirran slängde upp alla kvitton från kvällen innan...uuuups kan man nog säga när allt var uträknat och klart

image642
Anneli kollade igenom frågorna till spelarpresentationen på hemsidan

image643
Zoya hade koll på oss hela helgen

image644 
Det var en del att packa ner efter helgen

image645
Efter Gävle hade vi Kirran vid ratten

image646
Anneli satt fram och skötte musiken

//Garpilarpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0