Lördagen i S-vall

Efter en sen fredagskväll var vi i säng vid 05.00 och skulle ju som bestämt upp och springa "milspåret", det insåg vi ju ganska snabbt att det inte skulle fungera. Men efter lite frukost samt vila bestämde vi oss att ta oss ut iaf, så vi åkte först och hämtade vår bil hos Lasse och Ulrika för att sedan bege oss ut i spåret som uppvärmning. Det blev en runda på 25 minuter, med tanke på vår fredagskväll var vi grymma, det flåsades en del men vi sprang iaf.

 

Väl tillbaka på skolgatan bestämde vi ss för att göra grundprogrammet, det började bra med knäböj, även om det tog emot. När det var dags för sit-upsen fick Kirran nog, det fungerade inte riktigt att pumpa upp och ner så hon tog sig en snabb vila och påbörjade en annan övning. Jag måste säga att jag var mäkta imponerad av oss att vi ändå körde på med tanke på allt...

 

Svettet rann men vi kämpade på och tog oss igenom hela programmet. Under plankans sista sekunder såg kirran hur en daggmask kom upp ur gräset och den tog verkligen aldrig slut...masken blev bara längre och längre och kom allt närmare Kirrans hand, jag kunde inte sluta skratta, vilket inte direkt hjälpte mig under de sista sekundrarna, men komiskt var det. Inför sista övningen stack det till i Annelis rygg, hon hade lagt sig på en geting och vi konstaterade att det var dags att ge sig, innan något allvarligt skulle hända.

 

Vi tittade på klockan och insåg att vi hade bråttom till Systemet, vi skulle alla duscha innan och det blev tight, riktigt tight. Med blött hår som stod åt alla håll och nästintill osminkade, lyckades vi ta oss igenom dörrarna till Systemet innan 15.00. Vi handlade och åkte sedan vidare. Vi åkte förbi en sväng till IKEA, åt lite och sedan drog vi vidare till stan, utan något direkt koll på klockan. 10 minuter innan stängningsdags klev vi in på Zara, trots den korta tiden hittade vi en jacka åt Kirran som hon bara inte kunde låta bli att köpa...den var liksom gjord för henne, hur snygg som helst.

 

Vi tog oss en liten powernap innan middagen och tog det lugnt rätt länge innan vi började fixa till oss inför kvällen. Vi satt ute på verandan och myste ett bra tag och fick samtal från Elin som uppdaterade oss om läget i Sthlm. Johan tittade förbi och körde sedan slutligen ner oss på stan. Vi tog oss en vända ner på Svenssons och hälsade på lite folk för att sedan fortsätta till Oscars. Vi gav kvällen verkligen ett försök men det var lite avslaget, vi hade skoj men inte i närheten av kvällen innan. Det stoppade inte oss från att inta helgens sista MAXmål och sedan vara hemma vid 05.00 igen.

 
Bilder från dagen...
image647
Slitna och hyffsat nyvakna körde vi igång med knäböj

image648
På väg ner

image649
Nästan nere

image651
Vi tog en mjukglass med strössel enligt tradition

image652
Blomma S *ler* (fick tom beröm av Kirran)

image653
Kirran & Anneli posar

image662
Mys ute på verandan

image655
Kirran vid baren

image656
Triss i zessor

image654
Damerna väntar utanför damernas på Oscar´s
 
image657
Anneli in action på dansgolvet

image658
Jag och Anneli

image659
Kirran

image660
04.45 på väg hem från MAX

image661
Sundsvall får betyget "Bäst i test"

//Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0