Kirrans näradöden upplevelse x 3

Det började med att vi satt uppe på loftet och snackade under lördagen, Kirran framför datorn och jag och Anneli liggandes i våra sängar. Plötsligt slänger sig Kirran framåt mot vårt håll och jag och Anneli fattar ingenting. Vi ser sedan hur Kirran ögon ser skräckslagna ut och tillslut harklar hon upp ett tuggummi.

 

Under samma kväll sitter vi på Svenssons och dricker varsin drink när Kirran plötsligt börjar spotta ut något hon själv tror är is, vilket senare visade sig vara glas. Med munnen öppen gick hon på jakt efter vatten, genom baren for hon, ibland är det bra att känna folk. Det hela slutade bra tillslut men vi började ju fundera varför allt hände just Kirran.

 

Under söndagen låg vi och degade i sängarna och käkar lite godis när Kirran igen sätter en godis i halsen, denna gång var både jag och Anneli snabbt uppe och på väg att hjälpa henne när hon lutade sig över sängkanten och lyckas få upp godisen.

 

Vi började nästan fundera på om det inte borde stå följande på förpackningarna; varning, detta får inte ätas utav Kirran.

 
image637
Kirran



//Gnurp


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0