Jag gjorde mitt och resultatet...120 st fin fina bilder

Jag har tagit uppgiften på allvar och lyckats ganska bra tycker jag själv iaf. Elin fick sin skiva med bilderna från helgen, jag lyckades ta hela 120 bilder...don´t ask me how...kameran flyger bara fram lite då och då.
I helgen hade jag dock lite proffshjälp från några andra Zessor. Jag har ett snitt på över 100 st vid varje tillfälle (ett tillfälle?....Zundazessorna vet precis...det behöver inte avslöjas här.) Det finns en orsak till mängden bilder men det tänker jag inte heller avslöja här för då blir det ju ingen överraskning...

Inte helt nöjd...med Elin- & Garpenposerna, vi har börjat hitta rätt men när en av oss inte är fotogenisk behövs det ett antal bilder *ler*

Gillar...Blomma S, men det blev inte fler än 2 st i helgen.... vad hände??? Det måste ha varit för att svartögat inte gjorde mig sällskap.

Grymt att se...luggposen var tillbaka...nyklippt/självklippt och allt.

Snart är det dags...för videokameran att göra éntre...hi hi hi

Märkligt...efter avslutningsfesten kan inte svartögat ha sitt eget batteri längre utan kan endast "knäppa" med hjälp av vitögats batteri, men vad gör det...i Zundaland delar vi på allt....iaf nästintill :)

//garpilarpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0