Fredagen i S-vall

Vi drog iväg runt lunchtid från Zundaland, via Wilda Väsby och vidare till Sundsvall. Anneli satt vid ratten och Kirran var kartläsare samt DJ. Det dånade Linkinpark, Fergie, Jason Mraz, The Fray, Danny mfl ur högtalarna och stundtals ljöd allsång.

Väl uppe i S-vall mötte familjen Grelsson oss vid dörren och hälsade oss välkomna. Vi blev serverade lax, potatis, såser och vitlöksbröd...det var megagott och eftersom vi valde att köra upp hela vägen utan matpaus var vi alla vrålhungriga och åt som hästar.

Kirran hade redan under veckan gjort klart med vad vi skulle göra under fredagskvällen. Efter middagen och lite vila begav vi oss iväg med endast bikini, handduk & dricka i väskan. Vi skulle ju få träffa den ökände Lasse som jag hört massor om. Jag och Anneli satt och gissa vilket hus som var Lasses och hans familjs under hela vägen men fick bara nej som svar hela tiden. Till slut körde vi in på en grusväg och framför oss stod ett relativt nybyggt hus. Jag och Anneli fick bara fram wow när vi gick igenom den röda ytterdörren. Huset var makalöst, i mina ögon ett drömhus...det var högt i tak, snyggt inrett och utrustat med alla de saker man bör ha, bla en relaxavdelning.

Vi hade inga krav på kvällen mer än att träffa Lasse och vi fick höra att några av hans polare skulle komma förbi och hänga lite. Det hela slutade i den bästa kvällen på mycket länge. Vi bubblade, bastade, snackade, drack och hade allmänt trevligt...så trevligt att vi vid 03.40 kom på att vi borde fixa mat. Så det blev den första burgaren från Max för helgen....

Vi var i hemma och i säng vid 05.00 ,fast beslutna om att detta var en av de bästa kvällarna någonsin. Kirran konstaterade att det var hennes första "hemmafest" som hon stannade hela festen igenom, dvs. vi hann med både förfesten, festen och efterfesten. Behöver jag nämna att vi alla slocknade direkt, glada men väl medvetna om att vi skulle springa den kända "milrundan" på morgonen därpå...just då kändes det ganska orimligt men vi bestämde oss för att sova ut och ta tag i det dagen efter.

Fredagens jobbigaste...Kirran sa till mig och Anneli att vi kunde sminka oss på plats men vi fattade inte riktigt varför. Efter ett antal minuter av bubblande började vi inse varför...sminket hade börjat rinna av oss och vi kunde inget annat än att skratta och Kirran sa bara..."-vad var det jag sa!"

Fredagens bästa...relaxavdelningen, att kunna basta, bubbla och bara hänga, inte titta på klockan och behöva stressa.

Kvällens uuuppps...jag, Kirran och Anneli satt och bubblade medan killarna satt i bastun och vi tjejer började snacka om allt möjligt och diskuterade ganska djupt om vissa saker. Det vi inte förstod var att de inne i bastun kunde höra exakt vad vi sa medan vi inte hörde någonting alls från bastun...uuuups kan man nog säga med tanke på diskussionsämnena.

Kvällens gulligaste...Milla, Lasses dotter såg ut som ett blont charmtroll, den flickan kommer krossa många killars hjärtan när hon blir äldre.

Kvällens badkruka...jag...vem hoppar frivilligt ner i en 15-gradig pool??? inte jag iaf, det räckte med att doppa tårna för mig men att även Anneli kom i efter ett antal försök imponerade.

Förfesten...vi kikade på TV, drack kvällens första drinkar och grabbarna käkade middag.

Festen...bubblandet, badandet, bastandet och allt runt omkring.

Efterfesten...det var krig uppe på dansmattorna. Klockan var 03.50 och i väntan på maten drog vi igång efterfesten kan man lugnt säga...

Bilder...
image606
Anneli vid ratten

image607
Det spöregnade större delen av vägen upp till S-vall

image608
Kirran, jag och Anneli on the road

image609
Vi åkte förbi pappersbruk och Anneli fick panik och höll på att spy av lukten

image610
Utsikten från vårt Pent house

image611
En bit av Sundsvall

image612
Lasses crib på avstånd

image613
Stilrent & högt i tak

image614
Johan och Kirran i köket

image615

image617
Anneli och jag hängde i soffan

image618
Lasse och Johan på jakt 

image619
Grabbarna förberedde middagen

image620
medan vi tjejer bubblade

image625
Jag och Anneli diskuterade fritt medan Kirran testade kameraljuset

image626
Till slut blev det trångt eftersom alla ville bubbla 

image627
Killarna valde att hoppa i det 15-gradiga vattnet...burrrr!

image628
Kirran joinade johan i det iskalla vattnet

image629
Snabbhetsträningen måste ha gjort sitt för Anneli gick ur sin egen kropp

image630
Själv satt jag mest och bubblade i värmen

image631
Toporowski och Anneli försöker ta sig ut till minipoolen genom ett gott sammarbete, kan liknas Vasaloppet under tembuildingen ute på Bosön.

image632
Vid 03.40 var det dags för dansmatta, först ut var Lasse och Anneli...dvs. proffset mot nybörjaren *ler*

image633
I väntan på hamburgarna från MAX stoppade vi i oss chips för att inte hungra ihjäl

image634
Kirran väntade på sin tur

image635
Lasse och Toporowski dansade på, notera att det hade hunnit bli ljust ute


image636
Toporowski hade ett intressant fotarbete, dessutom ett helt snett sådant...hahaha

//Gnurp

Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Heh..sitter jag och väntar på min tur före eller efter maten? Jag kommer inte ihåg d där? Vem sitter bakom mig? Är Milla vaken än? haha...

2007-07-30 @ 13:24:26
Postat av: Estun

shit va mkt bikini bilder.........jag dör!! Hej alla i sverige liksom.... AAAAAaa

2007-07-30 @ 16:42:30

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0