5-kamp på Grönan

Jag hade som sagt inga planer för fredagskvällen men efter ett samtal från fröken Wilda Väsby befann jag mig plötsligt på Grönan. Vi valde att promenera innevägen, längst vattnet, vilket var kanonfint. På andra sidan var jazzfestivalen i full gång och folk satt längs kajkanten och pimpla vin och myste i största allmänhet.

Anneli, Martín, Gabbo och jag bestämde oss för en 5-kamp. Alla skulle få välja varsin gren och vi hade en stor diskussion hur vi skulle göra med poängräkningen...skulle vi räkna poäng eller antal grenvinster. Jag föreslog grenvinster där den som vann fick 4 poäng, den som kom 2:a fick 3 poäng osv...notera att Anneli röstade ner mitt förslag *ler*.

Vi körde lite olika grenar allt från att slänga bollar i tunnor till gevärskytte. Efter två grenar insåg jag att jag skulle få svårt att vinna...jag liksom sög på allt kvällen till ära, men men man kan ju inte alltid vinna eller hur? *ler*.
Anneli var rätt het och låg i topp efter 2 grenar sedan kom motgångarna...vi skulle skjuta slangbella...Anneli fick en stor fet nolla i protokollet medan jag var bäst på 300 poäng.

Mellan grenarna åkte jag och Anneli en sak som bara snurra och snurra, jag trodde seriöst att den hakat upp sig efter ett tag och yttrade detta till Anneli. Jag mådde verkligen illa...onsdags kvällen poppade återigen upp i mitt huvud och jag var tvungen att fokusera på en skruv på botten av vår vagn för att inte spy, och hela tiden tjatade jag om att maskinen måste ha hakat upp sig för det tog verkligen aldrig slut. 

När 5-kampen var över var det dags att räkna poängen, jag fick fram Martín som vinnare.
Resultatet:
1. Martín
2. Gabbo
3. Anneli
4. Garp

Anneli började protestera och frågade hur det var möjligt efter att hon vunnit 3 av 5 grenar. Jag skrattade lite och sa att hade vi valt mitt system att räkna, dvs. att räkna grensegrar och inte poäng så hade du vunnit Anneli....ha ha ha
Det enda som stod klart var att jag var dagens loser alla kategorier...

Några bilder....
image584
Båthamnen vi gick förbi på vår väg till Grönan

image581
Anneli kollade in bilderna för Aquaria

image580
Efter vår "trevliga" onsdagskväll blir det vatten för mig numera.

image582
Killarna försökte få med oss att åka Fritt fall....A big NO NO fick dem som svar från mig och Anneli.

image583
Jag var tvungen att ta en bild på dessa killar som skulle köra dansspelet, vet inte om det var maskinen eller grabbarna det var fel på för Gameover kom upp på skärmen väldigt snabbt :)

//gnurp...kvällens loser

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0