Jakt på möbler i värmen

Jag hängde på mamma och pappa till Rayong idag för att jaga möbler. Att shoppa möbler är inte direkt något jag gillar att göra när jag är här. Dels för att det är sjukt varmt och sedan för att det finns så fina saker här som jag bara vill ta med mig hem, vilket är omöjligt eftersom det väger mer än vad som är rimligt att ta med hem.


Allt blev precis som vanligt, sjukt varmt men vi hittade iaf det vill skulle ha...soffbord + 2 st sidobord till resterande fåtöljer. Det som är skönt här i Thailand är att affären kör hem grejerna till dig och lägger möblerna på plats så du själv slipper kånka fram och tillbaka som hemma. Å, personalen åmar sig inte över hur jobbigt det är och att de ska ha extra betalt för att gå upp för en trappa utan här tar det i och gör allt du vill och lite till.


Vi fick hjälp av en transa eller jag tror att han är det på kvällarna iaf. Han hade rött nagellack på sig och vickade lite extra på rumpan :). När mamma och jag satt och vänta på pappa kom en tjej fram och undrade om vi ville rösta på vem i personalen som var bäst utklädd till tomte.Vi röstade genom att titta på ett plakat med bilder och fylla i nummer, fatta om samma sak skulle ske i Sverige, om IKEA skulle fråga sina kunder att rösta medan de väntade i kön...skulle inte tro det va!
Inte nog med det de spelade Linkin Park på högsta volym i butiken också, det var knappt så man hörde sig själv tänka. Att shoppa i Thailand är ett äventyr i sig...


//Gnurp

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0