Det händer bara mig

Min resa till Thailand i kortversion...

Fick vänta i 30 minuter på flygbussen, huttrade eftersom jag inte hade mer än vårjacka på mig.

Väl på Arlanda var planet 60 minuter försenat.

När vi landade ramlade en påse ner från handbagage-luckan och ner i mitt knä...glad att det var en liten påse och ingen spritflaska för då hade jag varit mos.

Väl i Helsingfors var vi ju sena och fick springa till flyget som stod och väntade. Jag mer eller mindre slängde mig i sätet och jag kände direkt att något var konstigt med min stol. När vi väl hade lyft och man fick ta av sig bältet ville en av mina stolsgrannar gå på toa och jag som satt i gången var tvungen att resa på mig...det var då jag upptäckte att sätet var blött och jag var genomblöt i hela häcken. Det såg ut som att jag hade kissat på mig...hur pinsamt som helst. Jag kunde inget annat än att skratta och fick se till att de fixade filtar och grejer som täckte över sätet. Det flög ett par tankar genom mitt huvud...har någon kissat i min stol, hade alla sätt min blöta bak och hur tusan ska mina byxor torka.

Inte nog med det, min stol var helt sne och jag fick inga hörlurar vilket gjorde att jag lackade...va fasiken, allt gick åt skogen men man kanske ska vara glad att planet inte kraschade...

//Garpen...fortfarande grymt trött

Något att tillägga?
Postat av: Lena

Ja otur hela vägen.
Men njuta av värmen nu det är du värd.
Kram

2007-12-09 @ 20:16:38

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0