Tung...näää, jag?

Igår var det dags att inta scenen igen, dvs Solnahallens fina parkettgolv fast först efter ett tufft pass ute i friidrottshallen. Jag, Tessan och Martina följde upp måndagens försök med att springa en halvtimme innan träningen och det behövdes för vi kände oss inte som fjädrar precis.
Vi kom tillbaka och då var det hopprep som stod på menyn, strax efter det tog Svennar över showen och satt oss i hårdträning, eller iaf våra vader. Det var 3 st stationer och alla innehöll hopp av något slag...det var länge sedan det verkligen droppade svett från mitt ansikte men igår var det dags igen.

Som plåster på såren fick vi lira "tvåmål" hela träningen och trots en tuff inledning på träningen blev det hyffsad fart under tvåmålet. Dagen till ära blev det lite av en suprise...iaf på ena vingen.
 Jag har sedan min start i Zunda (2003)  haft fröken Väsby bredvid mig nästintill varje träning och match och så även igår. Men på andra sidan sprang Kirran och kämpade på, vilket inte händer varje dag och vilken succé det blev...6 mål signerat vår lina och 8-3 i slutresultat.

Som helhet kan jag inget annat än vara nöjd med min insats bortsett från indiandragningen som siste zessa, men va f-n...jag säger som Fia...träningarna är till för att misslyckas på!

Träningens vurpa...signerad Li...aj, wiplashskada skulle man nog kunna säga

Träningens kommentar...signerad Jempa...då få alla byta invärtes... hahaha, jag är man trött så är man.

Gårdagens ord.. "stödkorv"..??? Kirran är en periodare i nästan allt hon gör och just nu är det Denniskorv som gäller i matväg och igår skulle hon bara ta en "stödkorv" först innan hon kunde fortsätta med det hon höll på med. 

Träningens gigant...räddningsprocenten på Berits syster Inga skulle jag ha velat se

Träningens spelriktning...rakt fram istället för i sidled som så många gånger förut iaf från min klubba.

Snart dags för...vantar och mössa, igår var det fasiken kallt

I want....min nya klubba

I like...den välbehövliga vila som väntar i helgen

Ser fram emot...helgens fotografering i Bergianska trädgården...kan bli riktigt skoj om alla hittar dit förståss.

//garp

Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Hallå...nu undrar jag verkligen vad som inte händer varje dag, att jag lirar med er eller att jag kämpar =) Jag vet ju men förstår alla som läser..haha... ja det var sjukt roligt att lira med er, för en gångs skull..
kramis

2007-08-29 @ 14:50:33
Postat av: gnurp

Jag tror att alla vet att vi zessor alltid kämpar och då finns det plötsligt inte så många alternativ kvar att gissa på...*ler*

2007-08-29 @ 15:02:24

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0