Resultatet ok

Igår var det första träningen i Solnahallen och visst var allt sig likt...det nylackade golvet var tillbaka, vår trevliga receptionist var kvar och bollen studdsade lika mkt nu som förra säsongen.

Vi valde att springa Ylvas uppvärmningsrunda, den som vi förra året tyckte va så lång...vad visste vi då egentligen?
Den var ju zuperkort...det är bara att inse att vi var sjukt dåligt tränade förra säsongen och nu måste vi utveckla en ny uppvärmningsrunda som tar ett par extra minuter. Men sedan så har vi ju vårt kära hopprep som också kan få göra lite nytta. En kombination av en lagom lång runda + hopprep är nog det bästa receptet för säsongens Zundazessor, för springa kan vi och efter att Svennar on tour kom tillbaka kan vi zessor även hoppa rep. 

Träning ger färdigthet!

Passet igår var skoj, smålagsspel, passningar och vanligt tvåmål...det blev en del spring men framför allt en massa studdsbollar.

Träningens +...jag fick personlig feedback under träningens gång av båda coacherna, saker att förändra som man själv inte lägger märket till...kanonbra!

Träningens -...golvet, fast jag ska inte klaga, efter ett antal säsongen i Zundatröjan borde jag ha lärt mig...värre är det för de nya zessorna.

Träningens "vi glömde"...den j-la ringen, första och sista gången vi gjorde det.

//Gnurp..åter in action

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0