Zundas "ligor" säsongen 06/07

Nu när säsongen är över och likaså provträningarna känns det bra att runda av med resultatet av lagets interna ligor. Då tänker jag främst på den interna poäng-och utvisningsligan.


Poängligan säsongen 06/07 slutade enligt följande:
image83

Top 5

 
1. Jullan...eller Julia :) 17 p
image89
Inte bara poängdrottning utan även säsongens assistZessa...och visst
hamnade de flesta bollarna på bladet hos # 2 på listan :) 

2. Fia 13 p
image95
Trots att hon är back och spenderar en hel del tid i utvisningsbåset
är hon sjukt effektiv när lägena dyker upp.

3. Garpen...hihi.. hur gick det till? 11 p
image97
Ingen målskytt direkt, föredrar den "perfekta" passningen
 istället, med hela 4 kassar blev det en 3:e plats. 

4. Hanna 10 p...grymt med tanke på skador och sjukdom
image98
En präglad målskytt med ett löpsteg som få hinner med

5. Estun 10 p...min ena forward
image99
Ni kan nog gissa vem som gjorde mål på mina passningar :)


Den mest förvånande av Zundas top 5 är enligt mig Fia, att som back komma 2:a i den interna skytteligan är riktigt bra. Sedan ska alla veta att vi hade många som låg på 10 poäng. I år hade Zunda inte någon präglad målskytt utan ett väldigt jämnt lag där alla bidrog med mål och assister. Under alla mina år i Zunda har jag nog aldrig upplevt en sådan jämn intern poängliga, vi hade en del att fightas om :)
 

Nu till busarnas lista

Det har varit mkt snack om att Zunda var seriens (div 1 Östra) fulaste lag och många har haft våra utvisningsminuter som underlag för sina synpunkter, vilket jag kan förstå. Men har man däremot följt laget under säsongen och sett matcherna så har man nog en annan uppfattning. Ok, visst vi har suttit av många minuter i utvisningsbåset men vad har vi åkt ut för egentligen?
Jag vet inte hur många minuter vi fått för felaktigt avstånd...det är nog dags för ett inköp av glasögon för mer än halva laget :) Sedan har vi haft en del 2-minutare för hårt spel, men vilket lag har inte haft det?
Eftersom människor tycks lägga ner så mkt tid på att undersöka vad Zunda åkt ut för skulle jag vilja fråga dessa personer om de kunde "undersöka" vilket lag som hade seriens bästa boxplay..antar att Zunda skulle toppa den listan också :)
Att säga att Zunda spelade fulast i hela serien kan jag inte hålla med om. Visst, vi spelar fysiskt, men inte fulast, däremot tog vi en hel del onödiga utvisningar. Som kapten var jag tvungen att visa vägen och inledde säsongen med laget första utvisning...och vilken utvisning sen då, någon som minns situationen?

En kort brief...
I säsongens första match hemma mot Järfälla uppstod en närkamp på halva plan mellan mig och en Spiders tjej. Jag blev avblåst och bollen rullade mot mig, jag rullade tillbaka bollen med foten (en vanlig bredsida) till Spiderstjejen, en sträcka lika lång som en linjal och domarn blåste i pipan. Jag fick sätta mig i utvisningsbåset...2 minuters utvisning för spelförstörelse...hmmmmm och jag som bara ville vara snäll och ge Spiders bollen och vad är tacken? Jo 2 minuter på skambänken :( 

Utvisningsligan säsongen 06/07 slutade enligt följande:
image84

Top 5

1. Fia...
seriens buse och en riktigt ful spelare enligt många, enligt mig
en spelare som lirar precis på gränsen och är medveten om det. 18 minuter är väldigt mkt tid i utvisningsbåset men största delen av dessa 18 minuter kom i början av serien och förhoppningsvis minskas siffrorna inför kommande säsong.

2. Ylva...hade inte många utv minuter förrän de 3 sista matcherna då det rann iväg lite.

3-5. Ja, här hamnar en hög spelare och det är väl ingen "big deal" att få 4 minuter på hela säsong...lätt hänt enligt mig, men jobbigt om hela laget drar på sig 4 minuter var :)
Jag har dock reservationer gällande utvisningsligan, jag tror att några 2-minutare inte registrerats...hmmm har jag kanske fel?

Något att tillägga?
Postat av: Clara

Faan vad kul det är att följa din blogg gumman. SKa försöka fixa iordning nått på hemsidan så snart jag kan. Kanske under eran presentation.
Hur som helst, Bintje blev ju årets tränare igen, och Ramma tog hem Rookie och målvaktspriset =)
kram

2007-04-23 @ 21:38:54

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0