Nu är det nära...

Satt bänkad framför TV:n och såg Täby ta ytterligare ett steg närmare Globen. Nu är det bara ett hinder kvar sedan får Binge och Co lira på golvet i Globen.

image29

Jag, som spelare blev inspirerad av att höra Binges snack med grabbarna innan förlängningen och straffarna, vilket lugn och med en sådan lätthet. Jämför det med Pixbos tränare som sa en sak till grabbarna och som genom sin röst och kroppspråk sa någonting helt annat. 
(Jag blev tom stressad av hans pepptalk...fick känslan som man inte vill ha som spelare när man går in i en förlängning)

Alla tränare ute i landet, se och lär av Binge...han måste bli årets tränare!

Örjan Lindberg tog sitt Rönnby till final i år igen...han e ju makalös!

Är det något som dessa två herrar har gemensam så är det fingertoppkänsla.


image30
 
image34


Var det någon annan än jag som reagerade på hur Pixbospelarna svarade på frågorna?
Jag fick känslan av att dem inte brydde sig om hur det gick i matchen, att dem ändå hade en match till på sig, nästan lite rädda.

Vilken miss av SVT om dem inte visar den 5:e och avgörande semifinalen mellan Täby och Pixbo. Alla vi människor som suttit bänkade framför TV:n eller i hallen de tidigare 4:a matcherna måste väl få se slutet på striden?
Jag ber på mina bara knän att SVT sänder Pixbo - Täby, alla har ju nu lärt känna lagen och spelarna, då vill vi tittare inte byta mannskap.

Jag pratade med en kompis igår som inte alls är insatt i innebandyvärlden. Hon berättade att hennes mamma precis blivit förälskad i en viss Hyvärinen...image33 som sagt Täby har fått nya fans (i alla åldrar) över hela Sverige.



I like....
1. Ramsin-
blygheten börjar rinna av killen. Han är som en GUD i mål och en ödmjuk sådan...visst log han lite under hjälmen efter alla sina straffräddningar igår?

image32

2. Joppes markeringsmiss bakom mål-
Ge killen ett break, han har bara varit back en säsong, men visst såg det lite komiskt ut? :)

3. Binges kommentar till Joppe inför förlängningen- "Joppe, ta ingen markering bakom mål nu" , killen har ju humor också i de lägen då andra tränare skulle vilja sjunka genom jorden.  

4. Hagberg- den spelare som var kylig nog att avgöra matchen, även om han kunde gjort det tidigare, då han brände drygt 3 st frilägen.

5. Mr Hyvärinens självförtroende- I like...
Nu är kungen tillbaka, bättre än någonsin och jag tror precis det som Binge sa igår under TV sändningen; Hyvärinen avgör och tar Täby till final!

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0